Bathmen on the Beach - het gezelligste beachtoernooi van Oost-Nederland
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ons beachtoernooi, like dan onze 
facebookpagina.

 

.

Informatie

Op 29 juni 2019 is alweer het 6e Bathmen on the Beach toernooi. Het gezelligste beachvolleybaltoernooi in de regio Deventer!

Na vijf succesvolle toernooien is de organisatie inmiddels met veel enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor de 6e editie. En ook dit belooft weer een gezellige dag te worden met als afsluiter een barbecue voor alle deelnemende teams.

Klasse
Net als de voorgaande jaren kun je weer mee doen in de volgende categorieën:

  • Promotieklasse en hoger
  • 1e en 2e klasse
  • 3e, 4e klasse en Recreanten

In de promotieklasse en hoger wordt 2 tegen 2 gespeeld. In overige klassen is dit 3 tegen 3.

Poule-indeling en wedstrijdschema
Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn de wedstrijden ingedeeld. 
Klik hier voor de poule-indeling.
Klik hier voor het wedstrijdschema.

Aanmelden (kan niet meer)
Aanmelden is heel eenvoudig. Door
hier te klikken opent zich een aanmeldingsformulier. Deze kun je digitaal invullen. Je ontvangt dan van ons een ontvangstbevestiging. Je aanmelding is definitief als wij de inschrijvingsgelden hebben ontvangen. Dit gebeurt d.m.v. een automatische incasso. Aanmelden kan t/m 16 juni.

Geen volleybal-ervaring?
Heb je geen of weinig volleybal-ervaring? Geen probleem! Ook dan kun je gewoon meedoen.  Schrijf je dan in voor de Recreanten-competitie.

Toernooiregels
Om het toernooi in goede banen te leiden hebben wij een aantal toernooiregels opgesteld en vastgelegd in een toernooireglement. Lees deze voor je aanmelding goed door. Bij je aanmelding gaan wij er vanuit dat dit toernooireglement bij je bekend is.

Spelregels
Het toernooi wordt gespeeld volgens de beachvolleybalregels van de Nevobo. Wil je ze nog even nalezen. Klik dan hier.

Barbecue
Natuurlijk sluiten wij ook dit jaar af met een Barbecue. Gezellig na afloop van het toernooi met je teamgenoten en overige deelnemers nagenieten van hopelijk weer een fantastisch beachtoernooi. Bij je aanmelding kun je aangeven of je hieraan meedoet.

Kosten
De kosten voor deelname aan het toernooi bedragen € 25,- per team. Blijf je ook voor de barbecue dan betaal je voor een barbecuepakket € 12,50 per deelnemer.

Contact
Mocht  je nog vragen hebben over het toernooi dan kun je ons natuurlijk altijd mailen. Wij zijn bereikbaar op het emailadres bathmenonthebeach@gmail.com.

Tot ziens op 29 juni!