Club van 100 pagina

Speciaal voor onze sponsors is er een club van 100 pagina gemaakt. Ga hier eens kijken welk bedrijf onze vereniging een warm hart toedraagt.

Lees verder »

Nieuwe Website

Welkom op de geheel nieuwe website van ABS Volleybal. Deze nieuwe website komt langzaam op orde. Ziet u zaken die niet kloppen mail dit dan svp aan secr.volleybal@absbathmen.nl.

Lees verder »

Algemene Ledenvergadering

Noteer in de agenda: 7 November 2016 om 19.30 uur Algemene ledenvergadering. Je vindt hier de stukken.

Lees verder »

André en Henk Leden van verdienste

Henk Koeslag en André Top zijn op 21 november 2016 tijdens de Algemene Ledenvergadering van ABS benoemd tot Lid van verdienste. Klik snel door voor de foto's.

Lees verder »

Beachliefhebber? Vergeet niet onze facebookpagina te liken

Lees verder »

Wedstrijdprogramma Beachtoernooi bekend

Lees verder »

Algemene Ledenvergadering 2017

Op 6 november vindt weer onze Algemene Ledenvergadering plaats. Noteer in je agenda: 6 november 19.30 uur in de kantine van De Uutvlog. Klik verder voor de agenda en het verslag van vorig jaar.

Lees verder »

Uitleg Salland Clubactie

Beste leden, ouders en verzorgers, Al enkele jaren ontvangt u rond de jaarwisseling via de volleybalvereniging informatie over de Salland Clubactie. Diverse sporttakken van ABS doen aan deze actie mee. In dit artikel legt Salland Zorgverzekeringen de acht

Lees verder »

ABS Stratenvolleybaltoernooi op 9 en 10 maart 2018

Op vrijdagavond 9 maart 2018 en zaterdagavond 10 maart 2018 organiseert ABS Volleybal voor de 36ste keer haar jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi in Sporthal “De Uutvlog”. Ook dit jaar is Welkoop hoofdsponsor van het toernooi.

Lees verder »

TC formulier

Klik door om het TC formulier voor het seizoen 2018-2019 te downloaden.

Lees verder »