Fluiten, tellen en kantinedienst

Klik naar het : Schema voor fluiten, tellen en de kantinedienst voor de eerste helft van seizoen 2019-2019    

Kijk goed of je een dienst hebt en noteer deze tijdig in de agenda. 
SVP onderling ruilen als je een dienst niet kunt invullen.

Vind je het tellen lastig en wil je even vooraf kijken hoe het wedstrijdformulier ook weer in elkaar zit. In het menu links vind je informatie over het wedstrijdformulier. Ook is hier informatie te vinden over het hoe en wat van de kantinediensten.

Wedstrijdformulier

We werken tegenwoordig met het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Het papieren wedstrijdformulier dat tijdens de wedstrijden gebruikt wordt is daarom sterk vereenvoudigd. Het is wel zaak dit formulier goed bij te houden. Wil je van tevoren even zien hoe het wedstrijdformulier er uit ziet en hoe je hem invult kijk hier dan even naar een voorbeeld en lees de invulinstructies door: Voorbeeld wedstrijdformulier

Kantinedienst

Graag wil ik iedereen bedanken voor het draaien van de kantinediensten in het vorige seizoen.

Ook voor het eerste helft van dit jaar hebben we weer een schema in elkaar gezet voor het bemannen van de kantine in De Uutvlog op de vrijdagse en zaterdagse wedstrijddagen. Mocht je om dringende reden verhinderd zijn op een moment dat je ingedeeld bent, zorg dan zelf voor een vervanger.

Nog even wat tips, n.a.v. enkele vragen:

  • Over het algemeen is de kantine open. Mocht de kantine niet open zijn, kan de sleutel opgehaald worden bij de fam. Oonk aan de Larenseweg.
  • De verwarming zit in de keuken achter de tussendeur (draaiknop)
  • Tijdens de kantinedienst is het mogelijk om de friteuse aan te zetten. Boven de friteuse hangt een lijstje met welke friteuse voor welke snacks bedoeld is. De snacks en evt. broodjes liggen in de diepvries in de keuken. Wel belangrijk is om de afzuiging aan te zetten (wijst zich vanzelf)
  • Om een pot koffie te zetten, gebruik je één zakje met koffie.
  • Alle gebruikte kopjes en glazen afwassen en opruimen en tafels leeg ruimen.
  • Indien je de sporthal moet afsluiten controleer dan of alle deuren gesloten zijn en of er niemand meer in de kleedkamer aanwezig is. Je sluit van binnenuit eerst de buitendeur van sporthal, vervolgens de kantine, bergt geldkistje op, hangt de sleutel op de afgesproken plek en vertrekt door de buitendeur van de keuken. Dit alles staat ook aangegeven op de lijst in de keuken.

NB. Kinderen achter de bar: Het is echt niet meer toegestaan dat er kinderen achter  de bar gaan “helpen”. Hoe goed de bedoelingen ook zijn en hoe gezellig dit soms ook lijkt “het mag gewoonweg niet”. Dit heeft alles te maken met de horecawetgeving, dat minderjarigen geen alcoholische dranken mogen schenken of uitgeven. 

Als je vragen hebt over het draaien van de kantinedienst neem dan contact op met de contactpersoon: Gerdi Schoemaker.

Allemaal alvast bedankt voor de inzet!