Uitleg Salland Clubactie

 

Het gezicht achter de Salland Clubactie

De Salland Clubactie bestaat al weer een aantal jaren. Met deze actie kunnen leden van een sportvereniging een financieel extraatje scoren voor in de clubkas. En ze krijgen zelf korting op hun zorgverzekering. Maar wie zit er eigenlijk achter deze actie?

Wij zijn Salland Zorgverzekeringen; een regionale zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel. Een aantal jaren gelden merkten wij dat we iets extra’s konden doen voor de sportclubs binnen onze kernregio: Salland. Door teruglopende subsidies werd het net even allemaal wat krapper voor deze clubs, waardoor sommige zaken niet konden gebeuren. Wij dragen alle sportclubs in Salland een warm hart toe. Zij helpen ons namelijk om onze verzekerden actief en gezond te houden. Om die reden zijn we ooit begonnen met de Salland Clubactie, zodat deze verenigingen de kans hebben om extra geld te scoren voor de clubkas.

Waarom zijn wij anders?

Zoals gezegd richt onze zorgverzekering zich op inwoners van Gelderland en Overijssel, en dan vooral binnen de regio Salland. Dat kleine werkgebied geeft ons de kans om goede afspraken te maken met zorgverleners en ze echt te leren kennen. Dat betekent onder meer dat wij ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland gecontracteerd hebben. Maar het betekent ook dat we intensief met ze samen kunnen werken om de zorg voor u nóg beter te maken. Dat kunnen we natuurlijk wel zeggen, maar we laten het ook graag zien. Op onze website www.hartvoorgoedezorg.nl kunt u allerlei verhalen bekijken van onze verzekerden, stichtingen en zorgaanbieders.