Bathmen on the Beach - het gezelligste beachtoernooi van Oost-Nederland
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over ons beachtoernooi, like dan onze 
facebookpagina.


.

Terugblik op een gezellige Bathmen on the Beach 

Zon, zand, gezelligheid en sportiviteit. Zaterdag 17 juni was weer ons eigen Bathmen on the Beachtoernooi. Inmiddels de 4e keer en weer kunnen we, dankzij de hulp van vele vrijwilligers,  terugkijken op een geslaagd toernooi.  In de diverse poules werd gestreden om de Bathmen on the Beach taart met als uiteindelijke winnaars De Middies, de Muppets, In je avior en het Beach Trio. Vanaf het terras was het genieten van de sportieve wedstrijden. Natuurlijk werd het toernooi afgesloten met een gezellige barbecue.

Jeugdclinic
De beachclinic voor de jeugd had dit jaar een nieuwe opzet. Na de indeling van de teams was er op elk veld een uitdagende oefening onder enthousiaste leiding van een aantal volleybaldames van onze eigen vereniging. Heel fanatiek werden er kuilen gegraven, zo snel mogelijk onder linten gekropen of een partijtje beachvolley gespeeld. Tussendoor even ranja drinken en dan gauw weer verder. Natuurlijk werd er afgesloten met een ijsje voor iedereen.

Facebook
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de inschrijving voor 2018, vergeet dan niet onze facebookpagina te liken https://www.facebook.com/bathmenonthebeach

Bedankt
Tot slot willen graag alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben om het toernooi tot een succes te maken en natuurlijk alle deelnemers voor hun sportiviteit en vooral gezelligheid. Tot volgend jaar!

Contact
Mocht  je nog vragen hebben over het toernooi dan kun je ons natuurlijk altijd mailen. Wij zijn bereikbaar op het emailadres bathmenonthebeach@gmail.com.